Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Vorige /
Volgende /
Naar het overzicht

Gebroeders van Hezik groente en fruit

Interview gebroeders van Hezik groente en fruit

Om welke onderneming gaat dit verhaal?
Gebroeders van Hezik groente en fruit

Wie ben je als ondernemer en wat zijn jouw kwaliteiten?
Vooral de kwaliteit en het lekkers dat wij verkopen maakt ons uniek. Wij weten wat we verkopen omdat we alles ook zelf proeven.  Door al die jaren ervaring weten we precies welke soorten producten het lekkerst zijn en uit welke landen ze het beste kunnen komen. Dat is iets wat je van kleins af aan meekrijgt, dat kun je niet leren.

Hoe ziet de historie van je onderneming eruit?
Ons bedrijf is een familiebedrijf. We bestaan al zeker 70 jaar. Sinds 1980 was het bedrijf van onze vader en oom. Wij zaten toen zelf ook al in het bedrijf maar nu doen mijn broer en ik het samen. Het is dus van mijn vader en zijn broer op ons overgegaan. Vanaf kleins af aan gingen wij al mee. Ik gaf uiteindelijk het voetballen op omdat ik liever meeging naar de markt op zaterdag.

Kan je iets vertellen over je locatie?
Wij staan op maandag in Nuenen, dinsdag en zaterdag in Nieuwegein, op woensdag hier in Scherpenzeel, donderdag in Heeze en vrijdag in Druten. De locatie hier in Scherpenzeel vinden wij erg goed, zeker vanwege de ruimte voor het laden en lossen. Dat kan niet beter! Qua sfeer heeft het centrum wel wat meer te bieden.

Met welke/hoeveel mensen werk je?
Sommige dagen zijn we met twee personen. Op zaterdagen zijn we meestal met vijf man.

Waarom zouden mensen buiten Scherpenzeel naar jouw marktkraam moeten komen?
Voor de diversiteit van de markt in Scherpenzeel. Er staan hier alleen maar goede ondernemers. Kwaliteit is hier erg belangrijk. Vroeger waren marktproducten vaak wat goedkoper. Wij hebben eigenlijk nooit de goedkoopste producten aangeboden. Mijn vader was altijd al bezig met goede kwaliteit. Liever iets duurder maar wel een groot product.

Wat is het aanbod diensten/producten van jouw onderneming?
We hebben veel lokaal aanbod. We wonen tussen de appels en peren en kopen die lokaal in. Dadelijk komen er weer kersen en ook paddenstoelen worden veel gekweekt bij ons. Ook hebben we wat groentetelers in onze omgeving. Het overige wordt bij de groothandel ingekocht.

Heb je nog een boodschap voor jouw doelgroep?
Kom vooral bij ons vanwege de smaak en kwaliteit!

Hoe zie je de toekomst van jouw onderneming?
Wij zien de toekomst positief. Mensen zijn veel met gezondheid bezig, veel meer dan jaren terug. Doordat steeds meer gezonde recepten online staan komen klanten ook meer bij ons om de ingrediënten te kopen. Mensen vinden het fijn om buiten boodschappen te doen en een praatje te maken.

Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/cultuur/
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/horeca/
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/recreatie/

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.