Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Dagje Scherpenzeel

Ontdek en beleef dit veelzijdige dorp

Scherpenzeel leent zich uitstekend voor een gezellig dagje weg. Een plek om heerlijk te recreëren. Veelzijdig, groen, actief. Een plek ook waar iets te beleven valt. Cultuur en centrum; compact en compleet. Rust en levendigheid optimaal in balans. Beleef de rust, beleef de ruimte, beleef Scherpenzeel, Heerlijk Scherpenzeel.

Heerlijk recreëren in Scherpenzeel

Scherpenzeel is bij uitstek de plek voor een actief en recreatief dagje uit. Zo kun je in het groene buitengebied een tal van recreatieve activiteiten ondernemen. Een wandeling over de verschillende klompenpaden, een fietstocht langs de Grebbelinie of kanoën over het Valleikanaal. Het kan allemaal in dit centraal gelegen dorp waar je in alle rust geniet van de prachtige natuur.

Bekijk het aanbod

Heerlijk cultuur snuiven in Scherpenzeel

Naast het uitgebreide aanbod van recreatieve mogelijkheden in het buitengebied heeft Scherpenzeel een even pittoresk als levendig centrum waar ook meer dan genoeg te beleven en ontdekken valt. Ervaar de historie, kunst en cultuur. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van de oude kerk, Huize Scherpenzeel in het aangrenzende park, de traditionele weekmarkt op woensdag en de vele culturele activiteiten die georganiseerd worden in Kulturhuis de Breehoek.

Bekijk het aanbod

Heerlijk eten en drinken in Scherpenzeel

Een dagje weg is geen dagje weg zonder een uitgebreide lunch, gezellige borrel of heerlijk diner. In Scherpenzeel zijn veel verschillende horecagelegenheden om heerlijk te eten, drinken om jouw dagje Scherpenzeel compleet te maken. Bekijk het aanbod en vergeet niet te reserveren bij het restaurant of café van jouw/jullie voorkeur.

Bekijk het aanbod

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.