Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Vorige /
Volgende /
Naar het overzicht

Vishandel de Graaf

Wie ben je als ondernemer en wat zijn jouw kwaliteiten?
We staan al jaren op de markt met verse en gebakken vis. We zijn er altijd, ondanks de weersomstandigheden en doen ons best aan de kraam om de klanten goed te helpen. Mensen komen natuurlijk naar ons omdat we een goed product verkopen, maar ook voor een stukje gezelligheid en sfeer. We vinden het prachtig om hier onze vis te verkopen en met mooi weer erbij wordt het werk nog gezelliger.

Hoe ziet de historie van je onderneming eruit?
Als bedrijf verkopen we al ruim 90 jaar vis. Ik ben met het werk begonnen vanaf mijn 16e. Ik vond het leuker om fysiek aan het werk dan om verder te studeren. Na mijn schoolperiode volgde ik cursussen en haalde ik de benodigde certificaten, zoals mijn middenstandsdiploma en visgroothandelsdiploma. De vishandel wordt steeds van vader op zoon doorgegeven. Ik ben de derde generatie en inmiddels zijn mijn zoon en schoonzoon er ook bijgekomen. De markt en de handel trekt ons heel erg en we zijn gelukkig ook allemaal ondernemend ingesteld.

Kan je iets vertellen over je locatie?
We staan vooral in de omgeving van Amersfoort. Op dinsdag en zaterdag staan we in Maarn en Woudenberg, woensdag in Soesterberg en uiteraard Scherpenzeel, donderdag in Soest en vrijdag in Driebergen, IJsselstein en Maarssenbroek.

Met welke/hoeveel mensen werk je?
We werken met ongeveer 15 mensen. Ieder verschillend en met zijn of haar eigen kwaliteiten.

Wat maakt jouw onderneming uniek in het centrum van Scherpenzeel?
We staan er altijd en streven naar het beste. Vandaar ook de slogan; ’’Nobody better’’. We willen nooit voor een ander onder doen en dat lukt ons aardig goed.

Waarom zouden mensen buiten Scherpenzeel naar jouw winkel/onderneming moeten komen?
We bieden een topproduct aan en helpen onze klanten zo goed mogelijk. We vinden het belangrijk om goed naar de klanten te luisteren. Zij komen naar je kraam en verwachten een goed product. We doen ons best om ze daarin te voorzien met onze kennis van het vak.

Wat is het aanbod diensten/producten van jouw onderneming/ winkel?
We verwerken in principe alles zelf. We zijn wat dat betreft echt nog een ouderwetse vishandel. We maken al onze vis zelf schoon en doen dat met liefde. Die passie komt in alles terug: bij het schoonmaken, fileren, bakken en het verkopen van vis! Wat producten betreft zijn we steeds meer aan het vernieuwen. Waar we voorheen alleen verse en gebakken vis verkochten, richten we ons nu ook op andere visproducten. Denk aan huisgemaakte vissoep, ovenmaaltijden en bijvoorbeeld hapjes voor bij de borrel, denk aan een zalmwrap, of een bakje carpaccio.

Heb je nog bijzonderheden of een boodschap voor jouw doelgroep?
Jong en oud, kom allemaal gezellig naar de markt voor de beste verse en ambachtelijke producten.

Hoe zie je de toekomst van jouw onderneming/winkel?
Ik zie de toekomst rooskleurig, ondanks dat het soms lastig is om de juiste mensen binnen je bedrijf te krijgen. We hebben gelukkig werk genoeg. De markt is nog steeds erg in trek en daar zijn we blij om!

Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/cultuur/
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/horeca/
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/recreatie/

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.