Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Jumbo Scherpenzeel

Marktstraat 11 3925 JN Route Route

Wie ben je als ondernemer en wat zijn jouw kwaliteiten?

Ik ben Mark Mudde. Ik ben 42 jaar en inmiddels 5 jaar ondernemer waarvan het laatste jaar in Scherpenzeel. Hiervoor heb ik vier jaar lang een Jumbo supermarkt in Maurik gehad. Ik ben altijd al werkzaam geweest binnen de supermarkten, vanaf mijn 10e jaar hielp ik bij mijn ouders in hun C1000 supermarkt. Vanwege de vele mogelijkheden en het nieuwbouwplan van de nieuwe supermarkt heb ik ervoor gekozen de uitdaging in Scherpenzeel aan te gaan. Als zelfstandig ondernemer kan ik snel inspringen op lokale behoeftes. Voor mij is betrokkenheid bij het dorp erg belangrijk. Ik zet mij in voor allerlei stichtingen, goede doelen, de gemeente en de winkeliers/ondernemersvereniging. Daarnaast voeren wij een uniek assortiment. Ik zorg voor lokale producten, waardoor die betrokkenheid ook weer terug te zien is in ons assortiment.

Hoe ziet de historie van je onderneming eruit?

Jumbo is de afgelopen jaren enorm gegroeid en is qua grootte inmiddels de tweede supermarktketen in Nederland. Er zijn nog allerlei ambities voor groei, onder andere in het buitenland en (zakelijk)online. Ik zit hier in deze winkel alweer ruim een jaar en mijn voorganger zat hier 24 jaar. Hij had al een goede binding met het dorp en die zet ik zo goed mogelijk voort. Inmiddels is Jumbo al 11 jaar gevestigd op deze locatie, die ontstond na overname van Golff en Super de Boer.

Kan je iets vertellen over je locatie?

Ik zit hier nu omringd door andere winkels en horeca op een uitstekende locatie in het centrum van Scherpenzeel. We zitten hier echter wel aan ons plafond qua mogelijkheden, vandaar dat we eind 2022 ook naar een grotere winkel met veel meer parkeergelegenheid verhuizen.

Met hoeveel mensen werk je?

Wij werken samen met ruim 100 medewerkers in deze winkel. Het grootste deel hiervan is jeugd. Deze hulpkrachten werken vooral in de avonden en weekenden. Veel medewerkers komen hier uit Scherpenzeel en omgeving. Het is een mooi gevarieerd team van medewerkers. De jongsten zijn 15, maar er lopen ook medewerkers rond die al pensioengerechtigd zijn. Daarnaast bieden wij ook kansen aan medewerkers die wat verder van de arbeidsmarkt staan.

Ik vind het heel belangrijk dat mijn mensen gelukkig zijn in hun werk en we hebben daar ook veel aandacht voor. Passie voor de klant is in dit vak erg belangrijk en ik probeer dat op mijn medewerkers over te brengen.

Wat maakt jouw onderneming uniek in het centrum van Scherpenzeel?

Het team! Het is een erg betrokken en gemotiveerde club van medewerkers waar ik zeer trots op ben. Daarnaast de lokale betrokkenheid, waarbij we continu zoeken naar lokale samenwerkingen met collega ondernemers, verenigingen en diverse stichtingen.

Waarom zouden mensen buiten Scherpenzeel naar jouw winkel moeten komen?

We zitten in een ondernemend dorp met veel collega ondernemers. Dat maakt ons sterk en dat zorgt voor een echt ondernemersklimaat. De kracht van Scherpenzeel is dat wij er met alle winkeliers ervoor zorgen dat we een sterk aanbod hebben. Het aanbod is zo compleet, dat mensen eigenlijk het dorp niet uit hoeven en waarmee we veel bezoekers vanuit de regio trekken.

Wat is het aanbod in jouw winkel?

We hebben bijna 14.000 verschillende levensmiddelenproducten in onze winkel liggen. Jumbo heeft het grootste assortiment tegen de aller laagste prijs. De wensen van onze klanten staan hierbij centraal. Buiten onze winkel zijn nog 18.000 artikelen online te bestellen via Jumbo.com of onze app. Naast het landelijke Jumbo aanbod hebben wij er bewust voor gekozen ook de keten kort te houden, zo bieden wij onder andere lokale zuivel, vlees, brood en eieren aan tegen een eerlijke prijs.

Hoe zie je de toekomst?

Elke dag bieden wij de klant de aller leukste boodschap en streven ernaar dit elke dag beter te doen. Over 1,5 jaar gaan we naar ons nieuwe pand aan de Dorpsstraat. Hier zal nog meer aandacht zijn voor vers, gemak, beleving en vlot winkelen. Denk bijvoorbeeld aan onbemande kassa’s en veel meer keuze in verse maaltijdoplossingen. Boodschappen doen is iets noodzakelijks, maar dat moet niet te veel tijd kosten, daarom is het aan ons de winkel zo goed en praktisch mogelijk in te richten.

 

Bekijk de website
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/horeca/

Horeca in Scherpenzeel

Genoeg te eten hier!
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/cultuur/

Cultuur in Scherpenzeel

Prachtige monumenten!

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.