Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Ellen van den Brink

Doornboomspark 5 3925KL Scherpenzeel

Ken je dat? Je eet koolhydraat arm en suikervrij en toch zou je graag eens iets lekkers te knabbelen hebben.

Dit jaar heb ik vanuit interesse voor suikervrije producten een suikervrije nougat/noga/snoep ontwikkeld. Na lang testen is er een mooi product uitgerold en inmiddels heb ik veel klanten in het hele land die de noga afnemen, o.a. sporters die graag hun proteïne aanvullen maar geen suikers willen. 1 juli dit jaar is mijn bedrijf formeel gestart en is de webshop operationeel geworden.

De noga is koolhydraat beperkt, slechts 4.1gr per 100mg bereid product en proteïne rijk, 29gr per 100 gr bereid product. Bestellingen kunnen worden afgehaald in Scherpenzeel of worden verzonden. Bestellen kan op www.nougellen.nl

Naast de productie van de noga heb ik nog een passie en dat is sieraden ontwerpen, repareren van kapotte sieraden en het geven van workshops aan kinderen en volwassenen. En dat alles tegen een betaalbare prijs. Neem een kijkje op www.kraellen.nl voor de mogelijkheden om een workshop te volgen, inspiratie op te doen of om een sieraad aan te schaffen in de webshop.

Tevens is het mogelijk om een speciaal sieraad op maat te laten ontwerpen.

Bekijk de website
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/horeca/

Horeca in Scherpenzeel

Genoeg te eten hier!
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/cultuur/

Cultuur in Scherpenzeel

Prachtige monumenten!

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.