Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Zwem4daagse

21 Juni - 24 Juni
Breelaan 6 Zwembad Scherpenzeel

Na 2 jaar weer Zwem4daagse in Scherpenzeel
Van dinsdag 21 juni tot en met vrijdag 24 juni is het na een onderbreking van twee jaar, weer mogelijk om deel te nemen aan de Zwem4daagse van Scherpenzeel. Het is de 51e keer dat de Zwem4daagse wordt georganiseerd. Jong en oud hebben de mogelijkheid om vier avonden te zwemmen. De online inschrijving is geopend en ook dit jaar zijn er elke avond weer extra activiteiten.

Online inschrijving geopend met kans op gratis deelname
Via de website van het zwembad kunnen deelnemers eenvoudig online inschrijven. Deelnemers betalen bij online voorinschrijving € 7 per persoon. Hiervoor krijgt de deelnemer toegang tot het zwembad, elke avond een lekkere verassing en na afloop een medaille. Bovendien doneert de organisatie per deelnemer € 1 aan de Maarten van der Weijden foundation.
De Maarten van der Weijden Foundation is een stichting die zich inzet om het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro is voor de volle 100% bestemd voor kankeronderzoek.
Maken de deelnemers gebruik van de voorinschrijving dan hebben zij kans gratis deel te nemen aam de Zwem4daagse. Voor de 100e, 150e en 200e inschrijver betaalt de organisatie de kosten voor de inschrijving terug.

Veel activiteiten
Naast het zwemmen van 250 of 500 meter kunnen de bezoekers ook iedere avond deelnemen aan leuke activiteiten zoals paraplu hangen, donkere duikbrillen zwemmen en een luchtbedden race. Ook is een ballonnenclown aanwezig en wordt onder de deelnemers iedere avond een taart verloot. Op de afsluitende avond kunnen de gelukszoekers mee doen aan het traditionele stuivertje duiken. En natuurlijk hun medaille in ontvangst nemen.

Meer informatie
Op de website van het zwembad (www.zwembadscherpenzeel.nl) is een speciale pagina beschikbaar met alle informatie en het online inschrijfformulier. Ouders mogen alleen meezwemmen als zij zich ook hebben ingeschreven. Elke avond zijn er extra toezichthouders aanwezig en vrijwilligers die een extra oogje in het zeil houden. Eventueel is het ook mogelijk om gebruik te maken van een last minute inschrijving op de eerste avond in het zwembad aan de kassa. Dan zijn de kosten voor deelname € 8,50.

Bekijk de website

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.