Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Vuelta Café

01 Juli - 01 Juli

Op vrijdag 1 juli 2022 organiseren wij in Partycentrum Boschzicht het Vueltacafé met een hoop wielerpraat en een gezellige pubquiz!

Als je een 10e editie organiseert van Wielerronde Scherpenzeel, dan mag je ook wel groots uitpakken toch? Zo hebben wij bedacht dat het leuk zou zijn om voor één avond een wielercafé te openen. En omdat het natuurlijk ontzettend gaaf is dat de Vuelta dit jaar door ons mooie Scherpenzeel heen komt, doopten wij dit wielercafé om tot Vueltacafé Scherpenzeel!

Hoe gaat dit eruit zien? We hebben een avondvullend programma in elkaar gedraaid, waarbij verschillende sporters een praatje komen houden.

Wat dacht je van Puck Moonen? Naast prof wielrensters is zij ook erg succesvol op Instagram. Ook Twan van Gendt is van de partij, een geweldige BMX-er die de overstap gaat maken naar het mountainbiken. Zij vertellen je graag de ins en outs van hun sport.
Ook zijn Wilco en André Diepeveen aanwezig van Broers Naar Bosnië , zij vertellen je over hun bijzondere tocht die zij dit jaar samen met hun broer Aris in Bosnië gaan fietsen.
Aansluitend hebben we een gezellige pubquiz die natuurlijk in het teken staat van wielrennen en de Vuelta. Er zijn tevens leuke prijzen te winnen, dus mis het niet!
Deze avond vindt plaats in Partycentrum Boschzicht aan de Burgemeester Royaardslaan 4 in Scherpenzeel. Inloop is vanaf 19.45 uur.
Kaarten à €10,-* zijn te koop bij onderstaande adressen of aan de deur à €12,50*. Daarvoor krijg je entree, koffie/thee, 2 consumptiemuntjes en voorzien wij jou van wat hapjes.

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.