Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Picknick Valley 2024

31 Augustus - 31 Augustus

Picknick Valley 2024

We zijn trots om aan te kondigen dat Picknick Valley op zaterdag 31 augustus 2024 weer van start gaat! Vanaf 13:00 uur ben je van harte welkom bij Huize Scherpenzeel om samen te genieten van een traditionele picknick in ons prachtige park.

Wat is Picknick Valley?
Picknick Valley is uitgegroeid tot een geliefde traditie in Scherpenzeel. Dit jaar organiseren we voor de zesde keer een gezellige picknick waarbij het draait om drie dingen: Leuk, Lekker en Lokaal. Neem je eigen kleedje mee, strijk neer in het gras en geniet van al het moois dat Scherpenzeel te bieden heeft. Lokale ondernemers en horeca zullen heerlijke hapjes en drankjes serveren voor kleine prijsjes. Daarnaast zorgen we voor leuke activiteiten voor kinderen en muziek voor een ontspannen sfeer.

Voor meer informatie en updates over de deelnemende ondernemers, het menu en de geplande activiteiten, bezoek regelmatig de website. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze unieke dag van gemeenschapszin en plezier!

Kom en ontdek de charme van Picknick Valley – een dag vol plezier, eten, en lokale cultuur. Mis het niet!

Bekijk de website

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.