Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Muziek Expeditie Project

21 September - 21 September
Caecilia Scherpenzeel

Heb je altijd al een muziekinstrument willen leren spelen maar is het er nooit van gekomen? Of heb je al eens muziek gemaakt en wil je dit weer oppakken? Meld je dan aan voor het Muziek Expeditie Project voor volwassenen van Muziekvereniging Caecilia Scherpenzeel!

​Geen ervaring nodig!
Een project speciaal voor volwassenen die op een laagdrempelige manier een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen. In een periode van 10 weken ontdek je welke instrumenten er bij een fanfare te bespelen zijn en ga je wekelijks aan de slag met het instrument van jouw keuze. Je krijgt samen met andere enthousiastelingen les van een ervaren dirigent en wordt geholpen door muzikanten van de vereniging. Muzikale ervaring is niet nodig!

Het is nooit te laat om te beginnen!
Vergeet het idee dat je op jonge leeftijd moet beginnen met muziek maken. Het is nooit te laat is om een instrument te leren bespelen. Doe mee met ons project en ervaar zelf hoe bevredigend het is om samen muziek te maken!

Kies jouw instrument!
Met een scala aan instrumenten zoals trompet, trombone/schuiftrompet, bariton, bas, hoorn, bugel, saxofoon en zowel ritmisch slagwerk (trommel, percussie, pauken etc.) als melodisch slagwerk (xylofoon, marimba, klokkenspel etc.), is er voor elk wat wils. Als je al een voorkeur hebt, kun je deze bij aanmelding doorgeven. Zo niet, dan helpen we je tijdens de eerste les bij het vinden van het instrument dat het beste bij jou past.

Doe jij ook mee?
De groepslessen starten op zaterdagochtend 21 september van 10:00 tot 12:00 uur in het gebouw van Caecilia Scherpenzeel. In de regel is er eens per twee weken les. In een periode van 10 weken werken we toe naar een eindconcert.

De totale kosten voor het gehele project zijn slechts € 10,- per les!

Bekijk de website

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.