Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Musical Ruth

25 Mei - 26 Mei
Molenweg 1 De Achthoek

‘Ruth, van graf tot wieg’ is een musical die gaat over hoop en wanhoop, verdriet en vreugde, zoeken en vinden. Bovenal is deze musical een verhaal over kracht en trouw. Een indringende musical geschreven door Gerard van Amstel, Erik Idema en Gerard van Midden.

Het verhaal begint in een tijd van crisis. Díepe crisis zelfs, want er is hongersnood in Bethlehem. Naomi is met haar gezin noodgedwongen weggetrokken uit Bethlehem, maar dit bleek een dood spoor te zijn, een treurige afloop van een vlucht naar het buitenland. Haar man en twee zonen zijn gestorven en daar zit ze dan samen met haar twee schoondochters Ruth en Orpa. Weduwe, kinderloos en geen toekomst. Hoe moet dat verder gaan?

De musical volgt het Bijbelverhaal zoals dat bekend is, al zijn er soms bijzondere wendingen en vondsten. Wil je het hele verhaal van onze Achthoek musical meebeleven, dan moet je toch echt naar de kerk komen op 25 of 26 mei. Het belooft een spectaculair gebeuren te worden, dat je niet mag missen!

De musical is een leuke actieve samenbindende activiteit voor en met alle leeftijden. De kerk wordt omgebouwd tot theaterzaal!
De plaatsen zijn gratis, maar moeten wel vooraf worden gereserveerd. Boek hier je gratis ticket!

Bekijk de website

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.