Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

MissionRun

13 Mei - 13 Mei
Plein 1940 Oranjevereniging Scherpenzeel

MissionRun Scherpenzeel

Op 13 mei 2023 wordt in Scherpenzeel voor de tweede keer de MissionRun georganiseerd. Door mee te doen aan deze MissionRun haal je geld op voor het werk van Daniëlle en Victor. Dankzij de sponsoren komt al het geld wat jij ophaalt ten goede aan dit werk!

Starttijden
07:30-08:00 – 20 km wandeltocht
09:45 – 5 km hardlopen
09:30 – 10km hardlopen
09:00-10:00 – 5 en 10 km wandeltocht

Inschrijven werkt als volgt:
Stap 1: je schrijft je in bij de organisatie
Stap 2: je schrijft je in bij whydonate (Kies ‘verbind met deze inzamelactie’ om zo je eigen sponsorpagina te creëren en vraag je vrienden en familie je te laten sponsoren)
Stap 3: je legt €15,- startgeld in en er wordt gevraagd voor het goede doel vrijblijvend €50,- sponsorgeld in te zamelen.

Je ontvangt binnenkort een bevestigingsmail van deelname en daarnaast overige informatie over parkeren en openbaar vervoer. Je startnummer ontvang je bij aanmelding op locatie.

De MissionRun vind plaats in het buitengebied van Scherpenzeel. De afstanden zijn 5 en 10 km en voor de wandelaar is er een mooie wandelroute uitgezet.

Meer informatie vind je op www.missionrunscherpenzeel.nl.

Bekijk de website

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.