Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

JOS Spelweek

23 Augustus - 26 Augustus

JOS nieuws
Ook dit jaar heeft het JOS team weer een leuk en gevarieerd programma bedacht voor de basisschool kinderen in de vakantiespelweek van 23 tot en met 26 augustus.

In samenwerking met gymnastiekvereniging Doto wordt er op maandagochtend 23 augustus freerunning aangeboden. De fietscross fanaten kunnen op dinsdagochtend 24 augustus op het bikepark deelnemen aan diverse fietscrossclinics.
Altijd al kennis willen maken met karate? Karate Do International geeft op  woensdag 25 augustus in de eigen Dojo verschillende karatelessen.  Tijdens deze pedagogisch verantwoorde lessen staat het plezier voorop en biedt het uitdaging op gebied van zelfvertrouwen en weerbaarheid. De onderbouw leerlingen sluiten de week op donderdag 26 augustus in de Breehoek af met dansen op muziek.

Inschrijven
Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan snel op via de website ; www.sjorssportief.nl (het gehele programma is te vinden onder de naam van de gemeente Scherpenzeel). Alle activiteiten zijn gratis en worden laagdrempelig aangeboden zodat iedereen mee kan doen. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met het JOS team via ; jos@scherpenzeel.nl

Jongerenactiviteit 24 augustus
Het jongerenwerk organiseert voor de jongeren op dinsdagmiddag het spannende spel ‘ de kluis’ . Tijdens deze gave activiteit krijgt elk team een eigen taak. Je kunt je voor het bekende spel van ‘StuckTV’ opgeven via; avdv@jeugd-punt.nl

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.