Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Gezondheidsbeurs 2023

31 Mei - 31 Mei

Op de Gezondheidsbeurs ontdek je hoe je op eenvoudige wijze je gezondheid kunt verbeteren. Met gratis fittest en een persoonlijk advies over gezondheid, bewegen en hulp of ondersteuning. Voor iedereen van 55+. Schrijf je in via deze pagina en kies een tijd die jou uitkomt.

Gezond ouder worden willen we allemaal. We eten gezond en proberen geregeld te bewegen. Maar ongemerkt kunnen bepaalde processen in je lijf je gezondheid tegenwerken. Op de Gezondheidsbeurs kun je gratis een aantal metingen doen, zodat je direct weet hoe het ervoor staat met je gezondheid. Een team van deskundigen geeft op basis van de metingen een persoonlijk advies. Daarnaast kun je allerlei informatie krijgen van organisaties over een gezonde leefstijl en bewegen en over hulp of ondersteuning hierbij.

De Gezondheidsbeurs is een initiatief van Gemeente Scherpenzeel, JOS, de Gelderse Sport Federatie en Heerlijk Scherpenzeel en wordt mede mogelijk gemaakt door A.N.J.A. Assisteert.

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.