Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Fiets naar je Werk Dag (+ gratis fietscheck)

13 Mei - 19 Mei

Fiets naar je Werk Dag

Slim, duurzaam en gezond werken en reizen. Zo maken we Regio Foodvalley voor iedereen bereikbaar. Zoveel mogelijk medewerkers op de fiets helpt daarbij! De hele maand mei organiseert Regio Foodvalley daarom de Nationale Fietsmaand in samenwerking met fietsplatform Love to Ride.

Tijdens de maand mei dagen we iedereen uit om met de fiets naar het werk te komen en/ofvoor korte ritjes de fiets te pakken. Met elke fietsrit die tijdens deze weken op Love to Ride wordt geregistreerd, zijn leuke prijzen te winnen. Ook is er een prijs voor de organisaties die de meeste collegas op de fiets krijgt deze maand.

Gratis fietsmonteurs
Op dinsdag 14 mei zijn op een aantal plekken in de regio fietsmonteurs aanwezig waar fietsersgratis hun fiets kunnen laten controleren. De monteur geeft advies over hoe de fiets weer helemaal rijklaar gemaakt kan worden voor nog vele kilometers in de buitenlucht. Een kleine reparatie kan direct (tegen betaling) worden uitgevoerd. Denk aan vervanging van eenbatterij, remkabel, remblokje of lampje. Het programma van de Nationale Fietsmaand is binnenkort te vinden op de website en social media kanalen van Regio Foodvalley Slim op weg: https://www.regiofoodvalley.nl/programma/slimopweg/actueel/agenda/mei-nationale-fietsmaand

Werken aan vitaliteit
Werkgevers en werknemers gaan tijdens de Nationale Fietsmaand én door hun deelname aan Love to Ride op een leuke manier aan de slag met CO2-reductie en zorgen voor vitale collega’s binnen de organisatie. Op deze manier:

•​Besparen organisaties en werknemers geld en brengen zij de vervoerskosten omlaag
•​Dragen zij bij aan een beter milieu
•​Verbeteren zij de algehele conditie van medewerkers

Platform Love to Ride
Regio Foodvalley werkt samen met Love to Ride. Love to Ride is een internationaal succesvol fietsprogramma waar medewerkers, afdelingen en organisaties fietschallengeskunnen aangaan en mooie prijzen kunnen winnen.

Werk maken van duurzame mobiliteit
Wil je als organisatie fietsen van en naar het werk stimuleren of op een andere manier aan de slag met de inzet van duurzame mobiliteit? Dan biedt Regio Foodvalley Slim op weg hierbij ondersteuning. Mobiliteitsmakelaar Pieter Keeris bespreekt op aanvraag met organisaties de mogelijkheden. Interesse in een intakegesprek? Neem contact op met Pieter Keeris via pieter.keeris@vision-share.nl of telefoon: 06-1500 6728.

 

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.