Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Bankieren met je telefoon

13 Mei - 13 Mei
Marktstraat 59 3925 JP Scherpenzeel

Workshop ‘Bankieren met je telefoon’

Vanwege de grote belangstelling biedt Seniorweb Scherpenzeel opnieuw een workshop ‘Bankieren met je telefoon’ aan.

Het gebruik van een bank-app is zowel veilig als gemakkelijk, hoewel veel mensen nog niet de stap hebben gezet om dit te gebruiken. Vaak komt dit doordat men het gebruik van zo’n app als moeilijk en ingewikkeld ziet.

Tijdens de workshop leren deelnemers hoe ze hun bankzaken via een app op hun telefoon kunnen regelen. Ze krijgen de kans om in een veilige bankomgeving op hun eigen telefoon te oefenen, ongeacht bij welke bank ze zijn aangesloten. De praktijkoefeningen omvatten: geld overmaken, sparen, het bekijken van afschriften, en meer, met keuze uit verschillende banken zoals ABN AMRO, Rabobank, ING en Volksbank (Regiobank).

Deze workshop is een uitstekende kans om zelf te ervaren hoe je controle kunt hebben over je financiën, rekeningen kunt betalen en saldo en afschriften kunt beheren.

De workshop vindt plaats op maandag 13 mei van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek. De kosten bedragen € 5,00 per persoon. Inschrijven is mogelijk tot en met 6 mei.

Bekijk de website

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.