Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Avondvierdaagse

05 Juni - 08 Juni

Avondvierdaagse in Scherpenzeel 5 t/m 8 juni 2023

De Avondvierdaagse in Scherpenzeel is dit jaar van maandag 5 tot en met donderdag 8 juni. De wandelaars krijgen weer vier prachtige routes door het buitengebied van Scherpenzeel gepresenteerd. Ieder jaar is het weer een feestje.
Inschrijving kan op dinsdag 30 mei van 19.00 tot 20.30 uur in De Breehoek. Er is hier geen pinapparaat aanwezig, alleen contante betaling is mogelijk. Iedereen, dus groepen én individuele lopers, kan zich inschrijven en afrekenen via onze site. Dit is mogelijk vanaf 1 mei tot en met 4 juni 2023.
De kosten zijn bij voorinschrijving € 6 per persoon, bij inschrijving op de eerste avond (maandag 5 juni) betaalt u € 8 p.p. Begeleiders van groepen (ook voor 1 avond) betalen een bijdrage van € 2,25. Een evenement organiseren is namelijk niet gratis.
Donderdag 8 juni is de medaille-uitreiking in het park en daarna volgt een defilé onder begeleiding van muziek. Het wordt erg gewaardeerd als de wandelaars hier nog aan mee doen. De route gaat langs Huis in de Wei via de Dorpsstraat en Marktstraat naar De Breehoek. Het thema is dit jaar: ‘vreemde vogels´, kom verkleed op donderdag en maak kans op een prijs!
Wij zijn blij dat we ook dit jaar mogen rekenen op financiële steun van onze hoofdsponsors Interface en E + P Uitzendbureau om dit jaarlijks terugkerende evenement te kunnen realiseren. Door onze sponsoren is het mogelijk om iedere wandelavond versnaperingen en fruit (Jumbo) aan te bieden aan de wandelaars.
Voor meer informatie en inschrijven (vanaf 1 mei): avond4daagsescherpenzeel@gmail.com en www.avondvierdaagsescherpenzeel.nl.

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.