Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Vorige /
Volgende /
Naar het overzicht

Sphinx Scherpenzeel

Dorpstraat 161 3925 NA Scherpenzeel Route Route

Sphinx Scherpenzeel is een Grillroom – Pizzeria gelegen in het centrum van Scherpenzeel. Heerlijke broodjes shoarma, kebab, kipfilet, hamburger, cheeseburger en nog veel meer.

Al tien jaar lang is Mimo als eigenaar het vertrouwde gezicht van Sphinx. Nadat hij een aantal jaren werkzaam was voor de vorige eigenaar heeft hij de zaak overgenomen. Met jarenlange horeca ervaring en veel familie in de horeca was het een langgekoesterde droom om uiteindelijk als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. In de toekomst hoopt Mimo zijn bedrijf gezond te houden en nog meer groei door te kunnen maken.

De grillroom is na meer dan 30 jaar niet meer uit het centrum van Scherpenzeel weg te denken. Hoge kwaliteit, altijd klaarstaan voor gasten en zorgen dat zij tevreden zijn staat hoog in het vaandel bij Sphinx. Voor overheerlijke gerechten voor betaalbare prijzen ben u van harte welkom in het sfeervolle restaurant of op het terras. De keuze uit gerechten is enorm. Met bijna 50 soorten pizza’s, spareribs, italiaans pasta en shoarmagerechten is er voor ieder wat wils. Iedere dinsdag is het pizzadag en op woensdag zijn het de spareribs die met korting te bestellen zijn.

Dagelijks geopend vanaf 16:00 tot 24:00 en in het weekend tot 01:30 uur. Bezorgservice is mogelijk in Scherpenzeel, Renswoude, Overberg, Amerongen, Woudenberg, Ederveen en bij Camping de Lucht en Landgoed Ruwinkel.

Bekijk de website
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/markt/
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/recreatie/

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.