Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Vorige /
Volgende /
Naar het overzicht

Cafetaria Big Bread Kitchen ’t Hoekje

Doornboomspark 2 3925 KN Scherpenzeel Route Route

Big Bread Kitchen ’t Hoekje is de vestiging van Big Bread in Scherpenzeel. De eigenaren van Big Bread ’t Hoekje zijn de heer Zhu & mevrouw Zhou. Ze runnen de zaak al  bijna 10 jaar vol passie en enthousiasme. In die tijd hebben ze goed en ervaren personeelsteam weten te creëren die met de klanten, hygiëne en service uitstekend weten om te gaan. In 2019 werd Big Bread Cafetaria Big Bread Kitchen. Na jaren van sterke groei was de tijd aangebroken voor een nieuwe look en stijl. De nieuwe uitstraling gaat samen met veel nieuwe en verse, huisgemaakte producten.

Kom gerust eens kijken en vergeet uiteraard niet wat te proberen uit het variërende assortiment! Proef bijvoorbeeld een van de 18 heerlijke en beroemde burgers. Daarnaast serveren ze ook zeer smaakvolle maaltijden en maaltijdsalades bereidt met alleen de beste en meest verse ingrediënten. Kwaliteit en een uitstekende smaak staat hoog in het vaandel.

Met mooi weer bent u van harte welkom op het prachtige terras.

Bekijk de website
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/markt/
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/recreatie/

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.