Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Vorige /
Volgende /
Naar het overzicht

Te Kunst en te keur

Dorpsstraat 218 3925 KJ Scherpenzeel

Kunstenaar Connie van Winssen en haar man Willem kochten in 2018 een oud pand in het hart van Scherpenzeel. Ze hebben bijna drie jaar geklust om het gebouw energieneutraal te maken en klaar voor de komende eeuw.  Connie schildert al meer dan 40 jaar en heeft geëxposeerd in binnen- en buitenland. Ze schildert snel en heeft mede daardoor een grote collectie.

Ze hebben een lichte en ruim opgezette galerie ingericht van zo’n 100 m2 voor het werk van Connie zelf en zeven 2-maandelijks wisselende gastexposanten.
Het is de bedoeling dat er altijd drie ruimtelijke kunstenaars exposeren (bijvoorbeeld glaskunst, beeldhouwkunst, keramiek, textielkunst, houtkunst  of brons), drie 2D kunstenaars (bijvoorbeeld schilderkunst, tekenkunst, fotografie of grafiek) en daarnaast zijn er altijd kunstzinnige handgemaakte tassen en creatieve, fantasievolle sieraden te koop.
Door de grote diversiteit is het altijd een gevarieerde tentoonstelling en leuk om even binnen te lopen, rond te kijken en  even een praatje te maken.
De kunst die getoond wordt is hedendaagse veelal figuratieve kunst. De prijzen variëren van 15- 5000 euro. Er is voor elk wat wils. Te ku(n)st en te keur!

De galerie bestaat sinds september 2020 en is elke woensdag, vrijdag en zaterdag geopend van 13-17 uur en op afspraak.

 

Bekijk de website
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/horeca/
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/markt/
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/recreatie/

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.