Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Vrolijk besparen met Marieke Henselmans
Naar het overzicht

Vrolijk besparen met Marieke Henselmans

Duur
Woensdag 12 oktober 19:30-21:00 uur (inloop en koffie/thee vanaf 19:00 uur). Toegang gratis.
###
Contactpersoon

Op woensdagavond 12 oktober om 19:30 uur geeft ‘bespaargoeroe’ Marieke Henselmans een lezing over vrolijk besparen. Na afloop is er ruimte voor het stellen van vragen. De lezing is onderdeel van de Bespaarweek die de gemeente Scherpenzeel van 10-15 oktober organiseert.

Marieke Henselmans presenteerde twee seizoenen van het veelbekeken tv-programma ‘Geen cent te makken’. Ze publiceert al jaren over geldzaken en wordt geprezen om haar opgewekte schrijfstijl, verdieping in onderwerpen, haar humor en het feit dat ze nooit aan het moraliseren slaat. Ze schrijft of schreef voor het Financieel Dagblad, Algemeen Dagblad, Volkskrant, Plus- en Zin Magazine en twittert regelmatig op @Mariekebespaart.

In 2020 schreef zij een boek en kalender waarmee je financieel heelhuids door de coronacrisis kunt komen. Ook is er veel media-aandacht voor haar boeken over de betaalbare uitvaart, waarbij de consument zoveel mogelijk zelf de regie pakt. Andere titels die ze schreef zijn onder ander: ‘Crisis, wat te doen? Van rood naar groen’, ‘Consuminderen met kinderen’, ‘Eigenwijs je hypotheek aflossen’ en ‘Vrolijk besparen, doe het zelf met het hele gezin’.

De lezing van Marieke Henselmans is gratis te bezoeken.

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.