Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Zomervakantie Spelweek

Sport voor iedereen

Zomervakantie Spelweek

Ook dit jaar organiseert JOS, in samenwerking met lokale partners, weer de Zomervakantie Spelweek. Vanaf maandag 15 augustus staan er allerlei mooie (gratis) activiteiten op het programma. Kijk hieronder wat jou leuk lijkt en meld je snel aan!

12+ Pool Party

12+ Pool Party

Donderdag 18 augustus
20:00 - 21:30

Als slotstuk van de zomervakantiespelweek organiseren JOS en Jeugdpunt samen met Zwembad ’t Willaer een echt Poolparty! Deze poolparty is voor de leeftijd van 12 tot en met 19 jaar! Tijdens deze avond kan je gratis gebruik maken van het zwembad en zullen we een echte poolparty sfeer neerzetten om er een te gekke avond van te maken! Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Zien we jou ook op donderdag 18 augustus? Schrijf je dan snel in! Alcohol is uiteraard tijdens deze avond niet toegestaan.

Link naar detailpagina van 12+ Pool Party
Obstacle Run

Obstacle Run

Donderdag 18 augustus
13:30 - 16:00

Ook dit jaar organiseren wij, JOS Scherpenzeel in samenwerking met de Fitfanaat weer een Obstacle Run in de vakantiespelweek! Over een parcours van ongeveer 3 kilometer is het mogelijk om te klimmen en klauteren en is de uitdaging om het parcours helemaal af te lopen. Een mooie uitdaging. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. De Obstacle Run is voor de leeftijd van Groep 3 tot en met Groep 8. Ben jij er ook bij op donderdag 18 Augustus? Schrijf je dan snel in. Bij aanmelding gaat u akkoord met het feit dat er foto’s gemaakt kunnen worden voor promotiedoeleinden. Gelieve met de fiets of lopend komen Graag in sportkleding en schoenen.

Link naar detailpagina van Obstacle Run
Vuelta Kidscross

Vuelta Kidscross

Woensdag 17 augustus
10:00 - 12:45

Net als in andere jaren organiseren wij weer een KidsCross fietsclinic! Hier kan je meedoen aan een clinic van 45 minuten om jou nog beter te leren crossen! Zit jij in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar? Dan ben je van harte welkom om mee te doen! Vergeet uiteraard niet om je fiets en een helm mee te nemen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. We zien je graag woensdag 17 augustus op het Bikepark Scherpenzeel. Bij aanmelding gaat u akkoord met het feit dat er foto’s gemaakt kunnen worden voor promotiedoeleinden.

Link naar detailpagina van Vuelta Kidscross
Karate Clinic

Karate Clinic

Maandag 15 augustus
14:00 - 16:00

In de zomervakantiespelweek organiseert KDI een karate clinic! Op Maandag 15 augustus ben je welkom om een keer mee te doen bij een echte Karate training. Ben jij tussen de 5 en 11 jaar dan ben je welkom van 14:00 tot 15:00. Ben je 12+ dan ben je welkom van 15:00 tot 16:00. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Jij doet toch ook mee? Bij aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s gemaakt kunnen worden voor promotiedoeleinden.

Link naar detailpagina van Karate Clinic

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.