Scherpenzeel helpt - #scherpenzeelhelpt

Blijf op de hoogte

Op deze pagina wordt de laatste informatie over winkeliers in Scherpenzeel geplaatst. Nieuwe services, andere openingstijden, mogelijkheden tot bezorgen of afhalen: je kunt het op deze paginia terugvinden. Blijf positief denken, probeer mogelijkheden te zien, houd de moed erin en zorg goed voor elkaar. #scherpenzeelhelpt Ook iets op de pagina plaatsen? Klik dan op onderstaande knop.

Laat ons jouw maatregelen weten

Horeca

De Kromme Hoek

Elk weekend en vrijdagavond kunnen bestellingen worden afgehaald tussen 16:00 – 19:00. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via info@dekrommehoek.nl. Bekijk het menu

De Pitstop

Geopend tussen 11:00 – 21:00 voor afhalen. Bezorgen mogelijk vanaf 12:00.

De Kleine Holevoet

Bekijk het verrassingsmenu van Restaurant de Kleine holevoet. U kunt bestellen via de e-mail: info@dekleineholevoet.nl of telefonisch: 033 2857661.

Bekijk menu

Prins heerlijk Eten

De gerechten kunnen afgehaald worden bij Restaurant de Kleine Holevoet.
Wij zijn geopend van donderdag t/m zondag van 16.00 tot 20.00.

Bekijk menu

Detailhandel

terStal Familiemode

Gesloten tot nader order.

Het Uilskuiken

Het Uilskuiken tweedehands kinder- en natuurboeken is voorlopig gesloten in verband met COVID-19. De webwinkel blijft open en u kunt ook op afspraak bestellingen ophalen in de winkel.

Halte B

Halte B gaat weer open vanaf 8 april op woensdag t/m zaterdag. De aangepaste openingstijden zijn van 13.00 uur tot 16.00 uur. Als blijkt dat er behoefte is dat Halte B langer open is zal Bianca Seegers, eigenaar van Halte B, de openingstijden aanpassen. Bellen om een afspraak te maken valt altijd onder de mogelijkheden.

Pas Schoenmode

Pas Schoenmode – Winkel in schoenen. Reguliere openingstijden: maandag van 13:30 – 17:00. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 – 17:00. De winkel is nu gesloten, maar zij doen de winkel open om op afspraak te winkelen. Het is ook mogelijk om via de website te bestellen. Er is ook de mogelijkheid om bestelde producten te bezorgen.

NO256

Gewoon weer shoppen, maar dan vanachter het glas*, of vanuit huis. Steeds meer klanten vinden weer onze winkel. Tijdens de Lockdown willen we er allemaal wel even tussenuit. Even een wandeling langs de etalage van No256 en vanuit de buitenlucht even lekker shoppen. LIVE WINDOW SHOPPING noemen we het. Tussen 11 en 14 uur zullen onze medewerkers je te woord staan vanachter het etalage-glas en je de leukste combinaties showen. Zo valt er live nog heel wat te kiezen! Na je keuze bezorgen we uiteraard aan huis. Ga naar de webshop.

Dienstverleners

UWoptiek +Oogzorg

Zij zijn open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur t/m 14.00 uur. Zijn altijd te bereiken Tel: 033 2851874.

PMS Projectinrichting

We zijn alleen online en telefonisch bereikbaar. Onze telefooncentrale is dusdanig ingesteld dat alle vragen van klanten en leveranciers op een adequate manier wordt opgepakt. Transporteurs zullen u geen hand geven en zij houden gepaste afstand tot u en andere personen in hun nabijheid. Daarbij beschikken ze over hand-gel in hun vrachtwagen.

Markt

Laat ons jouw maatregelen weten!

Meld je hier aan

    350
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

    Op de hoogte blijven?

    Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Heerlijk Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in voor de nieuwsbrief.