Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Avondwandeling van Grebbelinie in ’t Vizier

11 Juni - 08 Oktober

Avondwandeling van Grebbelinie in ’t Vizier

Op dinsdag 2 april 2024 start de eerste in een reeks avondwandelingen langs de Grebbelinie, begeleid door een gids. Deze wandelingen worden elke eerste dinsdag van de maand van april tot en met oktober georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting “Grebbelinie in het vizier”. Elk van de wandelingen belicht een specifiek thema, waarbij het thema voor april ‘Mobilisatie en inkwartiering’ is.

We vertrekken om 19:00 uur vanaf het Educatief Centrum Grebbelinie Woudenberg / Scherpenzeel, gelegen aan Brinkkanterweg 23A in Woudenberg. Deelname kost € 4,- per persoon, parkeren is gratis.

Daarnaast is vanaf 2 april het Museum / Educatief Centrum weer open voor bezoekers. Dit is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag, van 11:00 tot 16:00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 4,-, maar voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding is de toegang gratis. Gratis parkeren is ook hier van toepassing. Voor meer informatie, bezoek de website www.grebbelinieinhetvizier.nl.

Bekijk de website

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.