Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Vorige /
Volgende /
Naar het overzicht

Huize Scherpenzeel

Burgemeester Royaardslaan 1 3925 GG Scherpenzeel Route Route

Genieten in stijl in kasteel Huize Scherpenzeel. Huize Scherpenzeel is een prachtige officiële trouwlocatie, centraal gelegen tussen de Veluwe, Gelderse vallei en Utrechtse Heuvelrug. De authentieke salons en gezellige bar van kasteel Huize Scherpenzeel lenen zich uitstekend voor alle mogelijke partijen. Van een private dinner, walking dinner, receptie, bruiloftsfeest tot een jubileumviering.

Deze inspirerende locatie is ook bij uitstek geschikt voor vergaderingen, trainingen, netwerkbijeenkomsten, directiemeetings en bedrijfsfeesten. Een wandeling door het omliggende park, een sportief outdoor evenement, een culinair intermezzo of een ontspannende activiteit maken uw bijeenkomst helemaal af. Uiteraard verzorgen ze uw verblijf volgens uw specifieke wensen. Met oog voor persoonlijke service, hoogwaardig gastheerschap en culinaire perfectie. Zodat u zich kunt richten op uw gasten. Informeer naar de vele mogelijkheden en de aantrekkelijk arrangementen.

Bekijk de website
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/horeca/
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/markt/
Link naar https://www.heerlijkscherpenzeel.nl/activiteiten/recreatie/

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.